Cea de-a 51-a reuniune anuală a Grupului de lucru european privind aspectele psihosociale ale copiilor cu insuficiență renală cronică (EWOPA)

EWOPA este un grup multidisciplinar interesat de îngrijirea psihosocială a copiilor și adolescenților cu boală cronică de rinichi (CKD). IRC la copii este o afecțiune rară care se află în centrul Rețelei europene de referință pentru boli renale rare (ERKNet). Reuniunea EWOPA este pe deplin aliniată la misiunea ERKNet de a promova îngrijirea interdisciplinară și cercetarea axată pe nevoile pacienților. 

Prin urmare, EWOPA, Societatea belgiană de nefrologi pediatri (BPN) și centrele membre ERKNet Leuven, Ghent și Heidelberg își vor uni forțele pentru a organiza cea de-a 51-a reuniune anuală EWOPA! Conferința va avea loc la fața locului, la Spitalul Universitar din Leuven, în perioada 8-10 iunie 2023. 

Evenimentul este aprobat de Societatea Europeană de Nefrologie Pediatrică (ESPN). 

Invităm toate părțile interesate care se ocupă de copiii cu IRC să participe, atât cu rapoarte științifice, cât și cu prezentări de activități, intervenții și experiențe în practica clinică de zi cu zi, cu accent pe problemele psihosociale și îngrijirea multidisciplinară a copiilor și adolescenților cu IRC .

Pentru înregistrare și trimiterea rezumatelor, vă rugăm să vizitați site-ul nostru web: www.ewopa2023.org


Back