51η Ετήσια Συνάντηση της Ευρωπαϊκής Ομάδας Εργασίας για τις Ψυχοκοινωνικές Πτυχές των Παιδιών με Χρόνια Νεφρική Ανεπάρκεια (EWOPA)

Η EWOPA είναι μια διεπιστημονική ομάδα που ενδιαφέρεται για την ψυχοκοινωνική φροντίδα παιδιών και εφήβων με χρόνια νεφρική νόσο (ΧΝΝ). Η παιδική ΧΝΝ είναι μια σπάνια πάθηση που βρίσκεται στο επίκεντρο του Ευρωπαϊκού Δικτύου Αναφοράς Σπάνιων Νεφρικών Παθήσεων (ERKNet). Η συνάντηση EWOPA ευθυγραμμίζεται πλήρως με την αποστολή του ERKNet να προωθεί τη διεπιστημονική φροντίδα και την έρευνα με επίκεντρο τις ανάγκες των ασθενών. 

Ως εκ τούτου, η EWOPA, η Βελγική Εταιρεία Παιδιατρικών Νεφρολόγων (BPN) και τα κέντρα μέλη του ERKNet Leuven, Ghent και Heidelberg θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για τη διοργάνωση της 51ης ετήσιας συνάντησης της EWOPA! Το συνέδριο θα διεξαχθεί επιτόπου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Leuven από τις 8 έως τις 10 Ιουνίου 2023. 

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Παιδιατρικής Νεφρολογίας (ESPN). 

Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους που φροντίζουν παιδιά με ΧΝΝ να συμμετάσχουν, τόσο με επιστημονικές αναφορές όσο και με παρουσιάσεις δραστηριοτήτων, παρεμβάσεων και εμπειριών στην καθημερινή κλινική πρακτική, με έμφαση στα ψυχοκοινωνικά θέματα και την διεπιστημονική φροντίδα παιδιών και εφήβων με ΧΝΝ .

Για εγγραφή και υποβολή περιλήψεων, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.ewopa2023.org


Back

Events

EURODIS Webinar: Patient Representatives Involvement in the ERN Evaluation

Exchange of Good Practice webinar

Read more

7η Ετήσια Συνάντηση ERKNet

Η Ετήσια Συνάντηση του ERKNet είναι μια εκδήλωση όπου επαγγελματίες του τομέα της υγείας και ePAGs περνούν 2 ημέρες συζητώντας νέες ερευνητικές…

Read more

49th Certain/ERKNet Workshop

Interdisciplinary Study Group Renal Transplantation in Paediatrics

ONLINE MEETING

Read more

[ONLY IN GERMAN] Familien Nephro Symposium 2023

Das 3. Familien-Nephro-Symposium wird am 13. und 14. Mai 2023 in Heidelberg stattfinden! - Anmeldeschluss ist am 15. April 2023!

Read more

51η Ετήσια Συνάντηση της Ευρωπαϊκής Ομάδας Εργασίας για τις Ψυχοκοινωνικές Πτυχές των Παιδιών με Χρόνια Νεφρική Ανεπάρκεια (EWOPA)

Η EWOPA είναι μια διεπιστημονική ομάδα που ενδιαφέρεται για την ψυχοκοινωνική φροντίδα παιδιών και εφήβων με χρόνια νεφρική νόσο (ΧΝΝ). Η παιδική ΧΝΝ…

Read more

[ONLY IN GERMAN] Patiententag für aHUS und C3-Glomerulopathie/MPGN 2023

Das Patiententag für aHUS und C3-Glomerulopathie/MPGN wird am 23. September 2023 in Heidelberg stattfinden! - Anmeldeschluss ist am 30.06.2023.

Read more

[ONLY IN SPANISH] 53 Congreso de la Sociedad Española de Nefrología

Descubra el futuro de la nefrología en el corazón de Palma de Mallorca, del 11 al 13 de noviembre!

Read more

[ONLY IN GERMAN] Wenn es um die Nieren geht

Infotag zum nephrotischen Syndrom

Read more

ERKNet/EURORDIS Webinar: "Patient Involvement in Guidelines" by Matt Johnson

We invite you to attend an insightful webinar delivered by Matt Bolz-Johnson, focusing on patient engagement in guideline development.

Read more

First HLRCC Symposium 2024

Join us on June 20th, 2024, for the first HLRCC Symposium to improve diagnosis and treatment of HLRCC.

Read more