A krónikus veseelégtelenségben szenvedő gyermekek pszichoszociális vonatkozásaival foglalkozó európai munkacsoport (EWOPA) 51. éves találkozója

Az EWOPA egy multidiszciplináris csoport, amely a krónikus vesebetegségben (CKD) szenvedő gyermekek és serdülők pszichoszociális ellátásában érdekelt. A gyermekkori CKD ritka betegség, amely az Európai Ritka Veseelégtelenségek Referenciahálózatának (ERKNet) középpontjában áll. Az EWOPA találkozó teljes mértékben illeszkedik az ERKNet küldetéséhez, amely a betegek igényeire összpontosító interdiszciplináris ellátás és kutatás előmozdítására irányul. 

Ezért az EWOPA, a Belga Gyermeknefrológusok Társasága (BPN) és az ERKNet tagközpontjai, Leuven, Gent és Heidelberg összefognak az 51. éves EWOPA-találkozó megszervezésében! A konferenciát a helyszínen, a Leuveni Egyetemi Kórházban tartják 2023. június 8-10. között. 

Az eseményt az Európai Gyermeknefrológiai Társaság (ESPN) támogatja. 

Felhívjuk a CKD-s gyermekek gondozásában érdekelt valamennyi érdekelt felet, hogy vegyen részt, mind tudományos beszámolókkal, mind a mindennapi klinikai gyakorlatban végzett tevékenységek, beavatkozások és tapasztalatok bemutatásával, a pszichoszociális kérdésekre és a CKD-s gyermekek és serdülők multidiszciplináris ellátására összpontosítva .

A regisztrációhoz és az összefoglalók benyújtásához kérjük, látogasson el honlapunkra: www.ewopa2023.org


Back

Events

EURODIS Webinar: Patient Representatives Involvement in the ERN Evaluation

Exchange of Good Practice webinar

Read more

7. ERKNet éves találkozó

Az ERKNet éves találkozója egy olyan esemény, ahol az egészségügyi szakemberek és az ePAG-ok két napot töltenek az új kutatási megközelítések…

Read more

49th Certain/ERKNet Workshop

Interdisciplinary Study Group Renal Transplantation in Paediatrics

ONLINE MEETING

Read more

[ONLY IN GERMAN] Familien Nephro Symposium 2023

Das 3. Familien-Nephro-Symposium wird am 13. und 14. Mai 2023 in Heidelberg stattfinden! - Anmeldeschluss ist am 15. April 2023!

Read more

A krónikus veseelégtelenségben szenvedő gyermekek pszichoszociális vonatkozásaival foglalkozó európai munkacsoport (EWOPA) 51. éves találkozója

Az EWOPA egy multidiszciplináris csoport, amely a krónikus vesebetegségben (CKD) szenvedő gyermekek és serdülők pszichoszociális ellátásában érdekelt.…

Read more

[ONLY IN GERMAN] Patiententag für aHUS und C3-Glomerulopathie/MPGN 2023

Das Patiententag für aHUS und C3-Glomerulopathie/MPGN wird am 23. September 2023 in Heidelberg stattfinden! - Anmeldeschluss ist am 30.06.2023.

Read more

[ONLY IN SPANISH] 53 Congreso de la Sociedad Española de Nefrología

Descubra el futuro de la nefrología en el corazón de Palma de Mallorca, del 11 al 13 de noviembre!

Read more

[ONLY IN GERMAN] Wenn es um die Nieren geht

Infotag zum nephrotischen Syndrom

Read more

ERKNet/EURORDIS Webinar: "Patient Involvement in Guidelines" by Matt Johnson

We invite you to attend an insightful webinar delivered by Matt Bolz-Johnson, focusing on patient engagement in guideline development.

Read more

First HLRCC Symposium 2024

Join us on June 20th, 2024, for the first HLRCC Symposium to improve diagnosis and treatment of HLRCC.

Read more