Cea de-a 51-a reuniune anuală a Grupului de lucru european privind aspectele psihosociale ale copiilor cu insuficiență renală cronică (EWOPA)

EWOPA este un grup multidisciplinar interesat de îngrijirea psihosocială a copiilor și adolescenților cu boală cronică de rinichi (CKD). IRC la copii este o afecțiune rară care se află în centrul Rețelei europene de referință pentru boli renale rare (ERKNet). Reuniunea EWOPA este pe deplin aliniată la misiunea ERKNet de a promova îngrijirea interdisciplinară și cercetarea axată pe nevoile pacienților. 

Prin urmare, EWOPA, Societatea belgiană de nefrologi pediatri (BPN) și centrele membre ERKNet Leuven, Ghent și Heidelberg își vor uni forțele pentru a organiza cea de-a 51-a reuniune anuală EWOPA! Conferința va avea loc la fața locului, la Spitalul Universitar din Leuven, în perioada 8-10 iunie 2023. 

Evenimentul este aprobat de Societatea Europeană de Nefrologie Pediatrică (ESPN). 

Invităm toate părțile interesate care se ocupă de copiii cu IRC să participe, atât cu rapoarte științifice, cât și cu prezentări de activități, intervenții și experiențe în practica clinică de zi cu zi, cu accent pe problemele psihosociale și îngrijirea multidisciplinară a copiilor și adolescenților cu IRC .

Pentru înregistrare și trimiterea rezumatelor, vă rugăm să vizitați site-ul nostru web: www.ewopa2023.org


Back

Events

EURODIS Webinar: Patient Representatives Involvement in the ERN Evaluation

Exchange of Good Practice webinar

Read more

A 7-a reuniune anuală ERKNet

Întâlnirea anuală ERKNet este un eveniment în cadrul căruia profesioniștii din domeniul sănătății și ePAG-urile petrec 2 zile discutând despre noi…

Read more

49th Certain/ERKNet Workshop

Interdisciplinary Study Group Renal Transplantation in Paediatrics

ONLINE MEETING

Read more

[ONLY IN GERMAN] Familien Nephro Symposium 2023

Das 3. Familien-Nephro-Symposium wird am 13. und 14. Mai 2023 in Heidelberg stattfinden! - Anmeldeschluss ist am 15. April 2023!

Read more

Cea de-a 51-a reuniune anuală a Grupului de lucru european privind aspectele psihosociale ale copiilor cu insuficiență renală cronică (EWOPA)

EWOPA este un grup multidisciplinar interesat de îngrijirea psihosocială a copiilor și adolescenților cu boală cronică de rinichi (CKD). IRC la copii…

Read more

[ONLY IN GERMAN] Patiententag für aHUS und C3-Glomerulopathie/MPGN 2023

Das Patiententag für aHUS und C3-Glomerulopathie/MPGN wird am 23. September 2023 in Heidelberg stattfinden! - Anmeldeschluss ist am 30.06.2023.

Read more

[ONLY IN SPANISH] 53 Congreso de la Sociedad Española de Nefrología

Descubra el futuro de la nefrología en el corazón de Palma de Mallorca, del 11 al 13 de noviembre!

Read more

[ONLY IN GERMAN] Wenn es um die Nieren geht

Infotag zum nephrotischen Syndrom

Read more

ERKNet/EURORDIS Webinar: "Patient Involvement in Guidelines" by Matt Johnson

We invite you to attend an insightful webinar delivered by Matt Bolz-Johnson, focusing on patient engagement in guideline development.

Read more

7th International Workshop on Alport Syndrome

This workshop will spotlight the latest developments in Alport Syndrome.

Read more